onsdag 22 juni 2011

Vill ha!

En sådan här tallrikshylla som Ernst byggde till grythyttan han gjorde om förra sommaren skulle jag gärna vilja ha i huset:



De är en av väggarna i köket som är klädda med pärlspont, som den skulle göra sig fin på. Bilderna är tagna i samband med visningen av huset, så möbler, inredning och färger osv är valda av de vi köpt huset av.

(Bild lånad från fastighetsbyrån)


Hoppas ni får en fin midsommarhelg!
Kram Sofi



måndag 20 juni 2011

Jag ska måla hela världen lilla mamma...

...eller kanske inte, men det är så det känns just nu! Insåg att vi kommer ha fullt upp med vår "renovering" när vi får tillträdet till huset, så jag har smygstartat lite med målning av möbler osv.

Det som målas är blivande köksbordet, tvättställsunderskåp (det på bilden), sängskåp, ben och armstöd på en fotölj (som ska kläs om också), plus en liten "knopphängare-grej" (till kökshanddukar - en sån med en liten hylla ovanför ni vet...jaja, ni får se vad jag menar sen)...Men vitt och fint blir det :)

(bild lånad från IKEA)



Alla möbler var ungefär lika mörka som skåpet ovan och målade i en massa olika typer av färg och lack osv, så jag har valt att använda en spärrgrund, för att det ska fästa ordentligt och inte blöda igenom. Kan varmt rekommendera Sadolins spärrgrund till liknande projekt!


Nu ska jag vila lite, är hemma med magont idag :(

Kram på er!



söndag 19 juni 2011

En ny familjemedlem...

...väntas här i slutet av sommaren. Är han inte helt underbar, vår lille Sixten!


Jag längtar redan som bara den, eftersom min förra lille kisse fick stanna kvar hos min förra sambo i huset när vi delade på oss! Ska bli så mysigt med en lite sudd i familjen igen :)

Hoppas ni har en skön söndag! Här hemma målas det möbler för fulla muggar!
Kram Sofi

tisdag 7 juni 2011

Tipseli-tipsar!

Ett litet tips till alla där ute som gillar fasat vitt kakel. Bauhaus har ett i strl 7,2 x 14,7 cm för endast 249:-/kvm. Att de dessutom har 25% rabatt på allt kakel och klinker just nu skadar väl inte ;)

(Bild lånad från bauhaus.se)

Kram Sofi

söndag 5 juni 2011

Längtan...

...efter att få sätta tänderna i nya huset börjar bli stor nu!
Det är så många tankar och idéer som flyger genom huvudet mest hela tiden...

Men snart så...snart..!!!

onsdag 1 juni 2011

Ny tävling

Nu kan man tävla om ett presentkort på 300kr hos butiken Ellis Corner genom Fyra årstider!
Tävlingen pågår till 14/6. Glöm inte att anmäla er!

Kram Sofi